APx-sarjan digitaaliset liitännät

Audio Precision APx-sarjaan on saatavilla useita digitaalisia liitäntäoptioita mittalaitteen liittämiseksi mitattavaan tuotteeseen. Nämä liitännät integroituvat APx500 ohjelmistoon jolloin asetusten muuttaminen ja tallettaminen on helppoa ja mittaustulokset ovat luotettavia. Tyypillisesti mittalaitteessa voi olla max. 4 erilaista fyysistä digitaaliliitäntää (Ei APx515).

Alla olevat digitaaliset liitännät ovat saatavilla APx52x, APx555 tai APx58x-sarjojen laitteisiin.

Advanced Digital IOADIO (Advanced Digital IO)

ADIO (Advanced Digital IO) on saatavilla normaalin DIO liitännän tilalle. ADIO mahdollistaa jitterin generoinnin ja analysoinnin AMC (Advanced Master Clock) modulin avulla. ADIO ja AMC ovat vakiona APx555 mittalaitteessa ja optiona APx52x ja APx58x -sarjojen laitteissa.

Lisätietoja ADIO-liitännästä.
Lisätietoa AMC modulista.


Digital Serial IODSIO (Digital Serial IO)

Digitaalinen sarjaliitäntä mahdollistaa digitaalisen liitännän piiritasolla esim. I2S liitäntästandardin kautta sisältäen left justified, right justified ja DSP formaatit. Lisäksi liitäntä tukee TDM ja 'multiple data line' konfiguraatioita aina 16 kanavaan saakka.

Lisätietoa DSIO-liitännästä.


HDMI + ARC liitäntäHDMI liitäntä

HDMI liitäntä (HDMI + ARC) mahdollista television, kotiteatterivahvistimen tai jonkin muun HDMI liitännällä varustetun laitteen liittämisen suoraan mittalaitteeseen. Liitäntä tukee Audio Return Channel (ARC) paluukanavaa ja mahdollistaa myös sen ominaisuuksien mittaamista. Pakattujen formaattien (Dolby TRUEHD ja dts-HD Master Audio) striimaus onnistuu PCM formaattien lisäksi. Liitäntä tarjoaa myös monipuolisen työkalun EDID tietojen lukemiseen ja muokkamiseen.

Lisätietoja HDMI-liitännästä.


PDM liitäntäPDM liitäntä

PDM liitäntä mahdollistaa suoran liitännän PDM liitännällä varustettuihin laitteisiin esim. digitaalisiin MEMS mikrofoneihin. Se mahdollistaa normaalit audiomittaukset PDM liitännän kautta sekä sisältää säädettävän DC virtalähteen.

Lisätietoa PDM-liitännästä.


Bluetooth liitäntäBluetooth liitäntä

Bluetooth liitäntä mahdollistaa puhelimen, tabletin, headsetin tai jonkin muun Bluetooth liitännäisen laitteen liittämisen suoraan mittalaitteeseen mittausta varten. Se tukee erilaisia yhteydenmuodostustapoja sekä -profiileja.

Lisätietoja Bluetooth-liitännästä.


ASIOASIO liitäntä

ASIO-liitäntä on Windows käyttöjärjestelmän liitäntästandardi joka tarjoaa pienilatenssisen ajurin esim. äänikortille. Äänikortti johon on asennettu ASIO ajurit näkyvät APx500 ohjelmistossa erillisenä digitaalisisäänmenona tai ulostulona jonka kautta äänikortin ominaisuuksien mittaaminen helpottuu.

Lisätietoa ASIO-liitännästä.


 

Liity postituslistallemme

Saat ajankohtaista tietoa uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Listalle liittyminen ja siitä poistuminen on helppoa. Eikä se velvoita sinua mihinkään.