APx ohjelmistoversio v7.0

APx ohjelmistoversio v7.0

Open Loop Fast Sweep

Fast Sweep on nopea askeltava taajuuspyyhkäisy joka mahdollistaa monia etuja verrattuna logaritmiseen taajuuspyyhkäisyyn. Ohjelmistoversiossa v7.0 sitä on mahdollista käyttää 'open loop' -mittauksissa, joita tyypillisesti tehdään älykaiuttimien tai älypuhelimien mittauksissa. Fast Sweep mittasignaalia käytetään esimerkiksi High Order Harmonic Distortion (HOHD) tai Rub & Buzz Loudness mittauksissa.

FFT analyysiin uusia ominaisuuksia

v7.0 tuo parannuksia FFT analysointityökaluun kuten vapaan FFT pituuden, ikkunattoman (“Window” = None – move to bin center) analyysin sekä mittauksen triggeröinnin signaalin tason mukaan.

FFT Window None - move to bin center
FFT Window = None -Move to Bin Center

 

Transfer Function mittaus Bench Mode puolelle

Transfer Function mittaus on ollut jo aikaisemmin Sequence Mode puolella mutta nyt se lisätty myös Bench Mode puolelle. Mittauksessa on myös mahdollista tehdä jatkuva mittaus jolloin mitattavan laitteen ominaisuuksia muokattaessa tulosta voi seurata reaaliajassa.

GRAS SysCheck2 tuki

GRAS Sound & Vibration kehittämä SysCheck2 mahdollistaa mittamikrofonin herkkyyden tarkistamisen vertaamalla mikrofoniin tallennettua TEDS kalibrointitietoa ja mikrofonissa olevan aktiivisen järjestelmän luomaa herkkyystietoa jolloin voidaan varmistua herkkyyden luotettavuudesta. Herkkyys voidaan tarkistaa etänä ilman että luodaan fyysistä kontaktia mikrofoniin tiedon varmistusta varten. v7.0 ohjelmistoversio mahdollistaa tiedon lukemisen ja herkkyyden tarkistamisen osana mittausprosessia käytettäessä APx517B, APx1701 työkaluja tai GRAS 12Bx virtalähdettä.

APx500 Software Release 7.0 - valmistajan sivuilla.


Ajankohtaista

v7.jpg

Open Loop Fast Sweep, FFT analyysin uudet ominaisuudet, Transfer Function mittaus Bench Mode puolelle sekä GRAS SysCheck2 tuki.

Rub_and_Buzz_Examples_APx500_Measurement_Software_Version_6.1.jpg

Audio Precision audiomittalaitteissa käytettävä APx500 ohjelmiston uusin versio 6.1 tuo uusia työkaluja Rub & Buzz tyyppisiin mittaushaasteisiin.

APx517B_audio_analyzer.jpg

APx517B audiomittalaitteeseen on integroitu audiomittalaite / audioanalysaattori, vahvistin, kuulokevahvistin sekä mikrofoniliitäntä virtalähteellä. Mittalaitteeseen löytyy myös kattava valikoima vaihtoehtoisia digitaaliliitäntöjä.

Multiple_Simultaneous_Input.jpg

Multi Input mahdollistaa kahden eri sisäänmenon käytön samanaikaisesti mittaamisessa. Voit mitata esimerkiksi analogisesta ja digitaalisesta sisäänmenosta samalla mittauksella.

pdm16.jpg

APx PDM 16 moduli mahdollistaa 16 PDM kanavan samanaikaisen sisäänmenon ja mittaamisen esimerkiksi älykaiutinta mitattaessa.

Flex2.jpg

APx500 mittausohjelmiston uusin versio APx500 Flex mahdollistaa mittaamisen ASIO-ajureilla varustetun audioliitännän kautta.

Audio-Precision-APx-Software-v5.0-Transfer-Function-Measurement-Example.jpg

Transfer Function -mittauksella voi mitata taajuusvastetta käyttäen vapaasti valittavaa laajakaistaistaista mittasignaalia kuten puhetta, musiikkia tai kohinaa.

555B_ADIO_DSIO_PDM_BT.jpg

Uudistuneessa APx B-sarjassa on tehokkaampi suoritusyksikkö sekä nopeampi yhteys tietokoneen ja mittalaitteen välillä.

FPO-apx-keybox-sm3.jpg

Audio Precision julkaisee uuden version APx ohjelmistosta joka sisältää mm. Open-loop log-swept sine chirp -mittaukset, monikanavaisen sisäänmenoekvalisoinnin, DTS:X tuen sekä AAC MPEG2 tuen.

AP-ABC-MRT-Measurement-Results-768x406.jpg

ABC_MRT käyttää mittasignaalina puhetta joten se soveltuu erinomaisesti mittauksiin joihin normaalit mittasignaalit kuten siniaalto tai kohina eivät sovellu.

BT_Duo_Module.jpg

Bluetooth Duo on uudistunut Bluetooth digitaaliliitäntä APx-sarjan mittalaitteisiin.

audio-app.jpg

Ohjelmiston viimeisin versio tukee uusimpia Android versioita.

apx1701-3-4-2000px-1.jpg

APx1701 on työkalu kaiutin-, kuuloke- ja mikrofonimittaukseen.

AUX-0040.jpg

Kaksikanavaisen AUX-0025 sekä kahdeksankanavaisen AUX-0100 suotimien rinnalle Audio Precision on tuonut uuden kaksikanavaisen 20 Hz - 40 kHz kaistanpäästösuotimen.

APx555-Straight-view-2000-px-wide-1.jpg

APx555 on erittäin suorituskykyinen audioanalysaattori ilman kompromisseja.

Liity postituslistallemme

Saat ajankohtaista tietoa uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Listalle liittyminen ja siitä poistuminen on helppoa. Eikä se velvoita sinua mihinkään.