APx PDM 16 moduli - työkalu esimerkiksi älykaiuttimen mittaukseen

APx PDM 16 moduli - työkalu esimerkiksi älykaiuttimen mittaukseen

PDM 16 on lisävarusteena saatava 16 kanavainen PDM liitäntä esimerkiksi MEMS mikrofonien mittaukseen älykaiuttimessa. Se sisältää mittalaitteeseen liitettävän sisäänmenomodulin, kaapelin sekä ulkoisen yksikön johon voi liittää mitattavan laitteen. Mittaustulos mahdollistaa esimerkiksi tarkan kanavien välisen vaihemittauksen MEMS mikrofoniryhmissä tai muissa DSP pohjaisissa monikanavaisissa audiolaitteissa, joissa useamman kanavan samanaikainen sisäänmeno on tarpeellista vaihetarkkaa analysointia tai suunnittelua varten. PDM 16 hyödyntää yhteistä kelloa tehdäkseen "sample" tarkan kanavakohtaisen mittauksen.

Modulissa on sisäänrakennettu säädettävä virtalähde (Vdd) joka on säädettävissä 0.0 V ja 3.6 V välillä 0.1V tarkkuudella (50 mA max). Logiikkapiirin käyttöjännitteen voi säätää 0.8V ja 3.3V välillä. PDM 16 on saatavilla joko 2, 5 tai 10-metrin kaapelilla. Mitattava laite liitetään 40 pinnin IDC 2.54mm -liitännän avulla. PDM 16 -liitäntää on mahdollista käyttää kaksikanavaisen PDM liitännän kanssa, jonka avulla saadaan molemmat sisäänmeno sekä ulostulo, jitterin mittaus ym. edistyneemmät ominaisuudet.

Tarkemmat tiedot PDM 16 modulista.


Ajankohtaista

v7.jpg

Open Loop Fast Sweep, FFT analyysin uudet ominaisuudet, Transfer Function mittaus Bench Mode puolelle sekä GRAS SysCheck2 tuki.

Rub_and_Buzz_Examples_APx500_Measurement_Software_Version_6.1.jpg

Audio Precision audiomittalaitteissa käytettävä APx500 ohjelmiston uusin versio 6.1 tuo uusia työkaluja Rub & Buzz tyyppisiin mittaushaasteisiin.

APx517B_audio_analyzer.jpg

APx517B audiomittalaitteeseen on integroitu audiomittalaite / audioanalysaattori, vahvistin, kuulokevahvistin sekä mikrofoniliitäntä virtalähteellä. Mittalaitteeseen löytyy myös kattava valikoima vaihtoehtoisia digitaaliliitäntöjä.

Multiple_Simultaneous_Input.jpg

Multi Input mahdollistaa kahden eri sisäänmenon käytön samanaikaisesti mittaamisessa. Voit mitata esimerkiksi analogisesta ja digitaalisesta sisäänmenosta samalla mittauksella.

pdm16.jpg

APx PDM 16 moduli mahdollistaa 16 PDM kanavan samanaikaisen sisäänmenon ja mittaamisen esimerkiksi älykaiutinta mitattaessa.

Flex2.jpg

APx500 mittausohjelmiston uusin versio APx500 Flex mahdollistaa mittaamisen ASIO-ajureilla varustetun audioliitännän kautta.

Audio-Precision-APx-Software-v5.0-Transfer-Function-Measurement-Example.jpg

Transfer Function -mittauksella voi mitata taajuusvastetta käyttäen vapaasti valittavaa laajakaistaistaista mittasignaalia kuten puhetta, musiikkia tai kohinaa.

555B_ADIO_DSIO_PDM_BT.jpg

Uudistuneessa APx B-sarjassa on tehokkaampi suoritusyksikkö sekä nopeampi yhteys tietokoneen ja mittalaitteen välillä.

FPO-apx-keybox-sm3.jpg

Audio Precision julkaisee uuden version APx ohjelmistosta joka sisältää mm. Open-loop log-swept sine chirp -mittaukset, monikanavaisen sisäänmenoekvalisoinnin, DTS:X tuen sekä AAC MPEG2 tuen.

AP-ABC-MRT-Measurement-Results-768x406.jpg

ABC_MRT käyttää mittasignaalina puhetta joten se soveltuu erinomaisesti mittauksiin joihin normaalit mittasignaalit kuten siniaalto tai kohina eivät sovellu.

BT_Duo_Module.jpg

Bluetooth Duo on uudistunut Bluetooth digitaaliliitäntä APx-sarjan mittalaitteisiin.

audio-app.jpg

Ohjelmiston viimeisin versio tukee uusimpia Android versioita.

apx1701-3-4-2000px-1.jpg

APx1701 on työkalu kaiutin-, kuuloke- ja mikrofonimittaukseen.

AUX-0040.jpg

Kaksikanavaisen AUX-0025 sekä kahdeksankanavaisen AUX-0100 suotimien rinnalle Audio Precision on tuonut uuden kaksikanavaisen 20 Hz - 40 kHz kaistanpäästösuotimen.

APx555-Straight-view-2000-px-wide-1.jpg

APx555 on erittäin suorituskykyinen audioanalysaattori ilman kompromisseja.

Liity postituslistallemme

Saat ajankohtaista tietoa uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Listalle liittyminen ja siitä poistuminen on helppoa. Eikä se velvoita sinua mihinkään.