APx500 v5.0 ja Transfer Function

APx500 v5.0 ja Transfer Function

Uusi Transfer Function -mittaus mahdollistaa taajuusvasteen mittauksen käyttäen vapaasti valittavaa laajakaistaistaista mittasignaalia kuten puhe, musiikki tai kohina. Se mahdollistaa APx -mittalaitteen käytön niin sanottuna "dual channel FFT analyzer" -mittalaitteena. Mittauksen tuloksena saadaan mitattavan laitteen taajuusvaste, koherenssi sekä impulssivaste. Mittaus mahdollistaa signaalipohjaisen triggeröinnin ilman pilottisignaalia sekä jatkuvan ja katkottoman analyysin usean mittauksen tuloksesta.

Mittaus on mahdoliista suorittaa ulostulon sekä yhden tai useamman kanavan välillä tai vaihtoehtoisesti sisäänmenojen kesken. Se tukee myös open-loop mittausta jossa mittaustulosta verrataan referenssitiedostoon esimerkiksi tilanteissa, joissa suoran mittauksen tekeminen ei ole mahdollista. "Dual channel FFT Analyzer" mittauksen tyypillinen kanavienvälinen viive kalibroidaan automaattisesti ohjelmiston toimesta.

Transfern Function -mittaus tulee uuden v5.0 ohjelmiston mukana joka on maksullinen ohjelmistoversio vanhoille laitteille.

Ajankohtaista

Audio-Precision-APx-Software-v5.0-Transfer-Function-Measurement-Example.jpg

Transfer Function mahdollistaa vapaasti valittavan laajakaistaisen signaalin käytön taajuusvastemittauksessa.

555B_ADIO_DSIO_PDM_BT.jpg

Uudistunut APx B-sarja tuo uudistuneen suoritusyksikön sekä nopeamman yhteyden tietokoneen ja mittalaitteen välille.

FPO-apx-keybox-sm3.jpg

Audio Precision julkaisee uuden version APx ohjelmistosta joka sisältää mm. Open-loop log-swept sine chirp -mittaukset, monikanavaisen sisäänmenoekvalisoinnin, DTS:X tuen sekä AAC MPEG2 tuen.

AP-Phantom-Powered-Measurement-Microphones-768x213.jpg

376M03 on kalibroitu mittamikrofonijärjestelmä johon sisältyy phantom-virtalähteellä toimiva mikrofoniesivahvistin sekä vaihdettava ½ tuuman esipolarisoitu mikrofonikapseli.

AP-ABC-MRT-Measurement-Results-768x406.jpg

ABC_MRT käyttää mittasignaalina puhetta joten se soveltuu erinomaisesti mittauksiin joihin normaalit mittasignaalit kuten siniaalto tai kohina eivät sovellu.

BT_Duo_Module.jpg

Bluetooth Duo on uudistunut Bluetooth digitaaliliitäntä APx-sarjan mittalaitteisiin.

AECM206-angled-1_cut.jpg

AECM206 on työkalu kuulokkeiden mittaukseen IEC-60318-4 standardin mukaisesti.

audio-app.jpg

Ohjelmiston viimeisin versio tukee uusimpia Android versioita.

apx1701-3-4-2000px-1.jpg

APx1701 on työkalu kaiutin-, kuuloke- ja mikrofonimittaukseen.

AUX-0040.jpg

Kaksikanavaisen AUX-0025 sekä kahdeksankanavaisen AUX-0100 suotimien rinnalle Audio Precision on tuonut uuden kaksikanavaisen 20 Hz - 40 kHz kaistanpäästösuotimen.

Audio-Precision-Measurement-Mic-Family-Lined-Out.jpg

Audio Precision tuo mallistoonsa laadukkaat mittamikrofonit.

APx555-Straight-view-2000-px-wide-1.jpg

APx555 on erittäin suorituskykyinen audioanalysaattori ilman kompromisseja.

Liity postituslistallemme

Saat ajankohtaista tietoa uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Listalle liittyminen ja siitä poistuminen on helppoa. Eikä se velvoita sinua mihinkään.