ABC-MRT ohjelmisto-optio puheen ymmärrettävyyden mittaamiseen

ABC-MRT ohjelmisto-optio puheen ymmärrettävyyden mittaamiseen

Uusi ABC-MRT ohjelmisto-optio mahdollistaa objektiivisen tavan puheen ymmärrettävyyden mittaamiseen jota kutsutaan nimellä MRT (Modified Rhyme Test). Puheen ymmärrettävyyden mittaaminen on tärkeässä roolissa kun suunnitellaan tuotteita tai kommunikaatiojärjestelmiä joissa puheen ymmärrettävyys on tärkeää. Optio on saatavissa Audio Precision APx -sarjan laitteisiin.

ABC-MRT mittauksessa käytetään mittasignaalina puhetta, jolloin se soveltuu erinomaisesti mittauksiin joihin normaalit mittasignaalit kuten siniaalto tai kohina eivät sovellu. Esimerkkeinä erilaiset enkooderi/dekooderi laitteet jotka tunnistavat puhetta tai järjestelmät joissa on kohinanpoistoa. Mittauksen mukana toimitaan kirjasto valmiiksi äänitettyä puhetta joiden avulla mittaus suoritetaan. Mittaus on täysin automatisoitavissa, toistettavissa ja korreloi läheisesti vastaavien kuuntelutestien tuloksia (>95%).

ABC-MRT tai Articulation-Band Correlation Modified Rhyme Test kehitettiin Institute for Telecommunication Sciences (ITS) toimesta United States National Telecommunications and Information Administration (NTIA) -virastossa. Sen pohjana oli MRT, eli puheen ymmärrettävyyden mittaaminen käyttäen subjektiivista mittausta ANSI/ASA standardin S3.2 mukaan.

ABC-MRT on maksullinen ohjelmisto-optio APx-mittalaitteissa käytettävään APx500 ohjelmistoon.

Lisätietoa ABC-MRT mittauksesta.


Ajankohtaista

v7.jpg

Open Loop Fast Sweep, FFT analyysin uudet ominaisuudet, Transfer Function mittaus Bench Mode puolelle sekä GRAS SysCheck2 tuki.

Rub_and_Buzz_Examples_APx500_Measurement_Software_Version_6.1.jpg

Audio Precision audiomittalaitteissa käytettävä APx500 ohjelmiston uusin versio 6.1 tuo uusia työkaluja Rub & Buzz tyyppisiin mittaushaasteisiin.

APx517B_audio_analyzer.jpg

APx517B audiomittalaitteeseen on integroitu audiomittalaite / audioanalysaattori, vahvistin, kuulokevahvistin sekä mikrofoniliitäntä virtalähteellä. Mittalaitteeseen löytyy myös kattava valikoima vaihtoehtoisia digitaaliliitäntöjä.

Multiple_Simultaneous_Input.jpg

Multi Input mahdollistaa kahden eri sisäänmenon käytön samanaikaisesti mittaamisessa. Voit mitata esimerkiksi analogisesta ja digitaalisesta sisäänmenosta samalla mittauksella.

pdm16.jpg

APx PDM 16 moduli mahdollistaa 16 PDM kanavan samanaikaisen sisäänmenon ja mittaamisen esimerkiksi älykaiutinta mitattaessa.

Flex2.jpg

APx500 mittausohjelmiston uusin versio APx500 Flex mahdollistaa mittaamisen ASIO-ajureilla varustetun audioliitännän kautta.

Audio-Precision-APx-Software-v5.0-Transfer-Function-Measurement-Example.jpg

Transfer Function -mittauksella voi mitata taajuusvastetta käyttäen vapaasti valittavaa laajakaistaistaista mittasignaalia kuten puhetta, musiikkia tai kohinaa.

555B_ADIO_DSIO_PDM_BT.jpg

Uudistuneessa APx B-sarjassa on tehokkaampi suoritusyksikkö sekä nopeampi yhteys tietokoneen ja mittalaitteen välillä.

FPO-apx-keybox-sm3.jpg

Audio Precision julkaisee uuden version APx ohjelmistosta joka sisältää mm. Open-loop log-swept sine chirp -mittaukset, monikanavaisen sisäänmenoekvalisoinnin, DTS:X tuen sekä AAC MPEG2 tuen.

AP-ABC-MRT-Measurement-Results-768x406.jpg

ABC_MRT käyttää mittasignaalina puhetta joten se soveltuu erinomaisesti mittauksiin joihin normaalit mittasignaalit kuten siniaalto tai kohina eivät sovellu.

BT_Duo_Module.jpg

Bluetooth Duo on uudistunut Bluetooth digitaaliliitäntä APx-sarjan mittalaitteisiin.

audio-app.jpg

Ohjelmiston viimeisin versio tukee uusimpia Android versioita.

apx1701-3-4-2000px-1.jpg

APx1701 on työkalu kaiutin-, kuuloke- ja mikrofonimittaukseen.

AUX-0040.jpg

Kaksikanavaisen AUX-0025 sekä kahdeksankanavaisen AUX-0100 suotimien rinnalle Audio Precision on tuonut uuden kaksikanavaisen 20 Hz - 40 kHz kaistanpäästösuotimen.

APx555-Straight-view-2000-px-wide-1.jpg

APx555 on erittäin suorituskykyinen audioanalysaattori ilman kompromisseja.

Liity postituslistallemme

Saat ajankohtaista tietoa uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Listalle liittyminen ja siitä poistuminen on helppoa. Eikä se velvoita sinua mihinkään.